9781 Egyházashollós, Petőfi S. u. 3.
Tel.: +36 30/3053-775
E-mail:
EUTR: AA5846799
Egész éven át állunk vevőink rendelkezésére többféle faválasztékkal (akác, tölgy, gyertyán, bükk, gömbölyű, hasított és kályhakész állapotban). A kiszállítást a gyors határidő, a faanyagot a jó minőség jellemzi. A szállítási terület egész Vas megye, Zala megye és Vas megye határához közeli települések.
A nagyításhoz kattintson!
A nagyításhoz kattintson!
A nagyításhoz kattintson!

kályhakész
Kályhakész: A kályhakész tüzifát ömlesztett (szórt) köbméterben szállítjuk ami az autó platóján egy gyors számolással könnyedén leellenőrizhető és a mennyiség száraz és nyers állapotban is teljesen megeggyező. Az eggyetlen eltérés a 33 cm-es és a 25 cm-es hosszúságú anyagok között van ugyanis a rövidebb anyagból tömörebb köbmétert kapunk, ezt az árak kialakításánál is figyelembe vettük.

1 m-es hasított
Egy méteres hasított: Az 1 méteres hasábot (1 méter hosszú hasított fa) annak ajánlom aki rendelkezik egy kis szabadidővel és egy olyan szerkezettel amivel szereti ő maga elrendezni a fa összefűrészelését. Ennek az anyagnak összerakott 1 normál köbméter (1*1*1m) a mértékegysége de kérésre természetesen erdei köbméterbe (1*1*1.7m) is átszámoljuk.

A nagyításhoz kattintson!
Gyújtós: bár milyen jó minőségű fát is viszünk othonába elengedhetetlen kellék lesz a gyujtós,ami rendelhető fenyőből,vagy száraz akácból.A gyujtós csomagolási módja necchálóba történik egy ilyen háló tartalma kb. 2 hét napi egy begyujtás alkalmával.Az alábbi űrlap segítségével érdeklődhet az egyes szolgáltatásainkról, és ide várjuk a visszajelzéseket is. Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Cím:
Üzenet:
A kiemelt mezőket kötelező kitölteni!